• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
7/7 bereikbaar
Gratis advies
Gratis schatting
Een persoonlijke aanpak
Geen resultaat = geen kosten
Het leven is meer dan ademen en bewegen alleen. Het is op zoek gaan naar een eigen plek om te wonen en te werken. Jouw biotoop. Een verhuis is een sleutelmoment in je leven. Het is een investering in persoonlijk geluk. En een evenwichtsoefening...

Met een kindje op komst of met een innovatief project op til wil je niet te krap zitten qua ruimte. En wanneer de kinderen het huis ontgroeien, op zoek naar hun eigen leefplek, blijkt het huis vaak te groot. Je staat dan opnieuw voor de keuze.

Verkopen of verhuren? Aan welke prijs? Welke voorwaarden? Hoe profileren op de markt? Hoe de grootst mogelijke doelgroep aantrekken?

Het is voor deze sleutelmomenten dat we Immotoop hebben gemaakt. Met Immotoop haal je de expertise in huis voor het nemen van de juiste beslissing bij een aan-of verkoop en bij verhuur. Hou je hierbij graag zelf de sleutels in handen? Geen probleem. Immotoop staat voor handige immo-tools die je kan gebruiken voor een vlotte verhuur of verkoop. Neem vandaag nog met ons contact op, telefonisch, per mail of loop eens binnen op ons kantoor. We hebben de sleutels voor je verhuis alvast klaargelegd…
Onze referenties

Immotoop

KANTOOR :
Sint-Katelijnestraat 115
2800 Mechelen
Tel : 015 34 61 60
Fax : 015 34 61 60
Mail : info@immotoop.be
OPENINGSUREN :
Steeds op afspraak
Telefonisch bereikbaar : 9u-21u.