Het leven is meer dan ademen en bewegen alleen. Het is op zoek gaan naar een eigen plek om te wonen en te werken. Jouw biotoop.

Een verhuis is een sleutelmoment in je leven. Het is een investering in persoonlijk geluk. En een evenwichtsoefening...

Met een kindje op komst of met een innovatief project op til wil je niet te krap zitten qua ruimte. En wanneer de kinderen het huis ontgroeien, op zoek naar hun eigen leefplek, blijkt het huis vaak te groot. Je staat dan opnieuw voor de keuze. Verkopen of verhuren? Aan welke prijs? Welke voorwaarden? Hoe profileren op de markt? Hoe de grootst mogelijke doelgroep aantrekken?

Het is voor deze sleutelmomenten dat Immotoop bestaat. Met Immotoop haal je de expertise in huis voor het nemen van de juiste beslissing bij een aan-of verkoop en bij verhuur. Hou je hierbij graag zelf de sleutels in handen? Geen probleem. Immotoop staat voor handige immo-tools die je kan gebruiken voor een vlotte verhuur of verkoop.

Immotoop is een erkend vastgoedkantoor dat centraal is gelegen in het hart van de historische stad Mechelen. Het vastgoedkantoor is intussen 16 jaar actief in de driehoek Antwerpen-Brussel-Leuven. Immotoop is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed en helemaal thuis in zowel residentieel als in commercieel vastgoed.

Back to Top